040 - 25 35 803 info@habonne.nl

Stoomsets & Pastasets

Stomen...gezond en smaakvol!Stomen is één van de meest gezonde manieren om je eten te bereiden.
Zo veel mogelijk vitaminen, mineralen en anti-oxidanten blijven behouden én de smaak van de groenten komt duidelijker naar voren. Wat stomen onderscheidt van koken, is dat de groenten niet in aanraking komen met water. De damp van het hete water verhit de voedingsmiddelen en zorgt ervoor dat ze gaar worden.
Deze Habonne stoomsets zijn er in twee maten en zijn uitgevoerd in hoogwaardig 18/10 mat geborsteld roestvrij staal. Geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie.
Als je de stoominzet eruit haalt past de deksel ook gewoon op de pan waardoor je dus een kookpan hebt.

De universele stoominzet past op Habonne-pannen van 16, 18 en 20 cm.


Pastaiola...Pastapan!Een pastapan is een grote pan met deksel en geperforeerde inzet waarin u pasta precies en makkelijk kunt koken. Doordat in de pan een vergiet zit, kun je de pasta nadat de kooktijd verstreken is direct in het vergiet laten uitlekken. Daardoor hoef je de pasta niet af te gieten. U haalt gewoon de inzet eruit. Wel zo handig, met al dat kokend water. Want wist u dat u voor 1 kilo pasta, zeker 1 liter water nodig heeft? Daarnaast zorgt het vergiet ervoor dat de pasta minder aan de pan en aan elkaar blijft plakken.

Als u de pasta-inzet uit de pan haalt dan kunt u de pan als soeppan gebruiken.

De Habonne Pastaset is geheel van hoogwaardig mat geborsteld roestvrijstaal 18/10.
De pan heeft stevige uitstaande grepen.
Geschikt voor alle warmtebronnen incl. Inductie.