040 - 25 35 803 info@habonne.nl

Welkom bij Habonne

Habonne is een Nederlands merk. Al vele jaren maken wij kookgerei dat garant staat voor een goede functionaliteit in combinatie met modern design
Over smaak valt niet te twisten: daarom heeft Habonne pannenseries in elke ‘smaak’. Van een stoere, robuuste pan tot een pan met een modern design. Welke uitvoering u ook kiest: voor de unieke kwaliteit staan wij garant.

 

Het genieten van smaakvolle gerechten staat voor Habonne voorop bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarom kiezen wij voor al onze producten alleen de beste materialen en letten we op de kleine details, die het koken voor u uitermate prettig en plezierig maken. Denk aan de handige inhoudsaanduiding in de pannen, de functionele handgrepen en deksels die het afgieten gemakkelijk maken. Dit alles draagt bij aan meer kookgenot. Op basis van functioneel ontwerp bestaat het progamma uit kookpannen en woks in meerlagenmateriaal, ‘groene’ bakpannen met een milieuvriendelijke anti-aanbaklaag en een ruim assortiment fluitketels. Door met Nederlandse nuchterheid, functioneel design te combineren met topmateriaal, ontstaan er kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Ook dát is genieten van Habonne.